Nova UNIPROMET-ova zgrada u Sarajevu

Saopćenje za javnost

 

Sarajevo, 10. oktobar 2013.

 

 U SARAJEVU U IZGRADNJI NOVO NASELJE

 

Naselje “Miljacka” sa 63 stambene jedinice gradi se za potrebe moderne porodice i u skladu sa standardima savremene kvalitetne gradnje, uštede energije i očuvanja prirodne okoline. 

 

Ovih dana okončano je postavljanje fasade u južnom dijelu zgrade u sklopu potpuno novog sarajevskog naselja “Miljacka”. Vanjska stolarija na zgradi je završena, a intenzivno se privode kraju i unutrašnji radovi.

Nova zgrada - "Miljacka" naselje u izgradnji

Nova zgrada – “Miljacka” naselje u izgradnji

Novo naselje “Miljacka” nalazi se odmah iza RTV Doma u ulici Džemala Bijedića, sa ukupno 63 stambene jedinice površine od 33,5 do 100 metara kvadratnih.

“Na nekoliko respektabilnih UNIPROMET-ovih zgrada u Sarajevu, dokazali smo da znamo i umijemo graditi stanove po povoljnim cijenama za potrebe moderne porodice i u skladu sa standardima savremene kvalitetne gradnje, ali i uštede energije i očuvanja prirodne okoline. Dodamo li ovome lokaciju naselja sa izvanrednom komunikacijom na gradski saobraćaj, prateće objekte, parkove i zelenilo, s pravom se može kazati da nastaje jedno od najatraktivnijih naselja u Sarajevu”, riječi su direktora MS&WOOD, Hruste Tupekovića.

Pola stanova već je našlo nove vlasnike, a prvih 30 stanova bit će useljivo sredinom novembra ove godine.

Cijena kvadratnog metra stanova u izgradnji u naselju “Miljacka”, različitih kvadratura sa mogućnošću kombinovanja broja i sadržaja prostorija, po promotivnoj cijeni je već od 1.450 KM.

Kontakt:

Džemaludin Kahrović, dzemok@unipromet.com

 +387 61 482 977, +387 33 468 611