we_hero_culcar_collabjpg

Hoše komerc Bony kolačima poželio Sarajlijama sretnu Novu 2020. godinu!

30.12.2019

 

Sarajevo, 30. decembar 2019. – Hoše komerc, domaći tržni lanac sa najdužom tradicijom u BiH, obradovao je građane Sarajeva i turiste Bony novogodišnjim poslasticama. Ove ukusne kolače, specijalno upakovane u brendirane mini paketiće, promotorke su dijelile od subote do ponedjeljka u Ferhadiji, sa najljepšim željama koje Hoše komerc upućuje svim građanima Sarajeva i gostima koji su posjetili naš grad.

«I na ovaj način želimo čestitati svima Novu godinu i poželjeti puno zdravlja, sreće i rahatluka. Odlučili smo zasladiti ulazak u Novu 2020. godinu i podijeliti radost Nove godine sa našim sugrađanima i gostima. Početkom godine, 3. januara ćemo izvući dobitnike glavnih nagrada naše ovogodišnje velike nagradne igre «Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno»  - dva automobila Fiat Panda, koju smu organizirali u znak zahvalnosti za povjerenje koje nam naši kupci ukazuju već četiri decenije. Ovim završavamo naše aktivnosti posvećene našem velikom jubileju, i nastaviti ako Bog da sa novim uspješnim pričama. Svim našim kupcima, radnicima, saradnicima i građanima u zemlji i svijetu, zaželio bih sretnu, zdravu i berićetnu Novu 2020. godinu», kazao je Izet Bozalija osnivač i direktor kompanije Hoše komerc.

Prva Hoše trgovina otvorena je 1979. godine kao dio porodičnog biznisa, a deset godina kasnije 1989. osnovana je firma Hoše komerc d.o.o. u Sarajevu.  Danas Hoše komerc d.o.o zapošljava 245 radnika i posluje u dva segmenta - trgovina na veliko i malo, i proizvodni segment, u koji spada i tvornica slastica, jedna od najmodernijih u ovom dijelu Evrope. Hoše komerc posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

 

Hoše komerc – Mjesto koje volim!