we_hero_culcar_collabjpg

Zenički Almy prvi ISOMAX partner Hifa Oil-a

04.02.2020

 

Zenica, 4. februar 2020. - Kompanija Almy d.o.o. iz Zenice prvi je ISOMAX partner Hifa Oil-a. To praktično znači da je ISOMAX gorivo (dizel i beznin) od danas dostupno na svim Almy benzinskim pumpama. 

ISOMAX aditivirano gorivo kompanije Hifa Oil razvijeno je u saradnji sa francuskom naftnom kompanijom Total, četvrtim najvećim proizvođačem nafte u svijetu. ISOMAX posjeduje idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima, kao što su velike hladnoće.

Kompanija Almy dugogodišnji je partner kompanije Hifa Oil. “Uspješno poslovanje i povjerenje koje smo izgradili svih ovih godina sa kompanijom Hifa Oil rezultirali su podizanjem saradnje na još višu razinu. ISOMAX je trenutno najkvalitetniji proizvod na bosanskohercegovačkom tržištu, i mi očekujemo rapidan rast prodaje ISOMAX-a na našim benzinskim pumpama”, izjavio je Almir Begić izvršni direktor kompanije Almy.

Benzinske pumpe Almy nalaze se na pet lokacija, i to po dvije poslovnice u Zenici i Zavidovićima, te jedna poslovnica u Sarajevu.

Isomax - Energija koja pokreće!